Monday, May 30, 2011

Sebulan Yang Panjang

Posted by makcik rehan KJB at 8:25 AM
Mula-mula aku ingat nak karang sajak parenting versi Henggelish Hedukesyen
Tapi aku takut nanti chatbox aku penuh dengan marking kaler merah
maklumla... cikgu-cikgi skulah tengah cuti 2 minggu
depa banyak masa nak hadap tenet... kang habis depa 'mark' entry aku
nak-nak si TB tu... haritu aku tapau food tak pakai tapawe pon dia sound aku tawww :-)

Anyway, as long as aku mengaruk di belog sendirik...
lantaklah nak typo ker grammar error ker 'boat' ker submarine ker... apa ada hal kanns
janji tak mensampankan orang di belog orang
sentap ke tulang sum-sum hokay

Tinggal sehari jer lagi bulan May
Maknanya kan, esok genap sebulan makcik kau officially jadik surirumah
Dan sebulan ini adalah bulan yang aku rasa paling panjang dalam hidup!
Yu hengat senang jadi surirumah Bang??
(motip tala kat laki? - ai tau yu skodeng belog ai kat henpon kan Banggg)

Ingat lagi entry ni?
Masani aku tengah meloya nak adjust suhu dengan title baru
Stress yang hamat sampai my good old friend bagi personal touch kat ai... terharu hokay
Thank you friend, you know who you are... (Wahhh... sebijik retis kau! hahahaha)

After 4 weeks of ups and downs with the kids at home
I'm slowly catching up with the new routine
Kalau tak 100% pun, maybe dalam 80% aku dah pasrah la jadi surirumah
Kira OK la kan, kalau SPM still dapat A lagi tu..hihihi

Hanak-hanak dengan aku dah macam magnet skangni
Mana-mana pun is Mama! Mama! Mama!
Walaupon hari-hari kena tempik, tapi tetap nak Mama jugak
Mama nak berak pon tak senang! Huhuhu

So, sempena genap sebulan... blog header pon kasi revamp sikitlah
2,3 harini sapa yang tersinggah blog mesti perasan header dan layout aku asek bertukar-tukar
mix and match, plug and play katernyer kanns
kang salah setting, jadi blog MLM plak... tak kuasa hakak taww
Tolong jangan sound direct kat aku pasal KJB fan page yg tercongok kat atas tu ekk
Ko salah sound kang aku sentap kangg... sejak jadi housewife akuni hati kaca tawww :-)
Redha jerlah mengadap page tu hari-hari... usahaSAWAN katernyer kanns

Kesimpulannya,
I am a full time housewife.
I am blessed.

So, apa yang surirumah macam aku buat pukul 2.59 pagi tak tido lagi?
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.




























p/s : Welcoming Mommy Qi + Qa + Qe to the club. Hoyeahhh!!



0 comments:

ShareThis