Tuesday, May 31, 2011

Talent Show (III)

Posted by makcik rehan KJB at 2:20 PM
Kakak Diva kita kasi rehat kejap
Suruh dia perpebetul balik lirik lagu Brush Your Teeth dia semalam
Ramai yang tertanya-tanya, lagu apa dan bahasa apakah yang Mencah sepahkan tu?
Aku selaku PR Manager dia pon tatau la weii...
Naik sawan dibuatnya mengadap macam-macam step dancing dia
Kejap shuffle... kejap ballet... esok-esok cak lempongla pulak kot

Harini kasi chance adik pulak
Tapi janganla suruh menari kanns..
Berjalan pon kekadang nak tumbang, inikan pulak nak shuffle

Budakni 'fragile' lagi
Aku bagi dia chance praktis gimnastik atas tilam jer dulu...






Sound effect buat sendiri jugak tu
Eh eh eh eh ehhhhhh...... dushhh jatuhhhh...
Feeling-feeling main slide la kot
Padehal kalau letak dia kat slide suruh luncur turun,
Punya melalak macam orang paksa makan cabai!
Penakut.

Last-last muncul jugak Kakak Dibahnyerrrr... :-p



1 comments:

millie on December 29, 2012 at 1:29 PM said...

I stumbled upon yr blog, like it. Free and easy macm tu.. Bukan maksud jek...tulus mulus iklas kay..

ShareThis