Monday, May 23, 2011

Tanpa Huruf N

Posted by makcik rehan KJB at 11:56 AM
Terbantut mood mengarang aku harini tau
hurup N kat keypad aku dah terkupil
sapa lagiiii... Imam Muda aku tulah!

Ni Babah dia tatau lagi nih,
satgi petang kalau dia kelebek laptopni, nampak gigi dah rongak kena tajilah aku
anak punya salah, tapi mak yang jadi white goat
tanak aku jadi black goat... aku tak ler hangus sgt rasanya... eh, ada sapa-sapa terasa kah?
ahhh... dah hari-hari hadap kari cetty...lagi nak terasa meh??

Aku takde bahan temberang best pagini
ni aku tgh siap-siap... sat lagi PS balik kaut anak-bini pi Dewan Makan
mak sukerrr!

Tok laki aku cuti ini hari.
Tah gadget dia yang mana pulak tah kena demam kepialu
pepagi lagi dah pi menebeng kat kaunter kedai

Aisyah pulak tak abih-abih menonggek prektis menari
yang tak tahan tu, asyik dok ajak aku ikut step dia
retak pulak lantai romah kita ni nakkk...

Asyraf macam biasa.
Sengih, gelak, bergolek pastu garu-garu kepala mintak susu... pastu melalak nak tido.

PS dah balikkk... chow!!


0 comments:

ShareThis