Thursday, June 16, 2011

Practice Makes Perfect (II)

Posted by makcik rehan KJB at 12:09 PM
Dah tak menjongket tawww...

Depan.







































Belakang




































Masalah malas sembat leher pon dah selesai
Aku dah beli kertas pelapik bergam (apa tah nama saintipik dia)


























Terima kasih kepada yang memberi solusi kepada masalah-masalah di atas
*Bagi jugakla link blog ko, tapi malas sebut nama ko, kang ko lagi glamer dari aku... kahkahkah!







3 comments:

is on November 3, 2011 at 9:06 PM said...

salam rehan, macam mana tak nak bagi baju kurung tu jongket kat depan? ce citer ce citer sikit :) mmg nak tau sungguh2 ni...thanks in advance :)

makcik rehan KJB on November 4, 2011 at 8:39 AM said...

potongan kat lubang leher kena balance. jgn luas sgt, jgn sempit sangat. pastu untuk labuh baju, lebihkan sikit labuh bahagian depan dalam 1-2 inchi untuk elak terjongket sebab org pompuan ni kan ada breast. Itu jela setakat tips yg saya tau.maklumat lanjut sila berhubung dengan tailor terkemuka :-)

is on December 3, 2011 at 4:40 PM said...

ooo mcm tu ka...tq dear

ShareThis