Monday, July 18, 2011

Masalah Rumahtangga

Posted by makcik rehan KJB at 2:10 PM
Masalah di atas menyebabkan aku tak ada mood ini hari
Dah lah hari Senayan kan, hari paling sangap dalam segala hari...

Sinki dapo aku tersumbatlah wei!
Tak dapat beli bahan kimia semalam, kedai hardware sumer katup.
Try guna Mr Muscle unclog bla bla apa nama tah, jalan kejap... pastu block balik
Tadi maklom bagi bahan kimia serbuk Amin apa nama tah...
Dah try sekali, jalan la sikit. Tapi still slow flownya...
Sat tadi dah try 2nd time...bior barang 2,3 jam pulak sebelum jirus air panas

Pastu Yahoo Messenger dan Opera browser aku pulak tak leh pakai
Proxy server problem apa jadah ntah... penat godek, tak jugak lepas
Terkial-kial aku online YM guna Web Beta   Carotene 

Yang bestnya satu jer... Mustaza hantar SMS
Harini sekolah KAFA cuti sempena Nisfu Sya'ban

Lagi best, Maklom titipkan nasik ayam home-made untuk Mencah
Kesian kat Mak dia... tak leh masak pasai sinki blocked
(Kalau sinki tak sumbat, macamlah aku gigih sangat pon memasak kan?)
Sekarang kami dua beranak sudah kenyam :))

Oleh itu, ayuh anakku....
Jom kita tido sampai petang!


BTW, timbangan minggu ini mencatat kenaikan lagi 100g
Menjadikan jisim badan terkini sebagai 94.5kg :))


Tak payah buat homework! Syiokkkk.....




























4 comments:

gebu's fairy tales on July 18, 2011 at 4:35 PM said...

putih gebus btol la anak dara sowang nih!

sW33tdARLiNG on July 18, 2011 at 5:08 PM said...

pakai asid laa kasi tuang dlm lubang sinki tuu... itulah 1st solution laki aku pakai tiapkali paip tersumbat

makcik rehan KJB on July 18, 2011 at 5:08 PM said...

Eleh, awak lagi gebu. nama pon dah gebu! :))

makcik rehan KJB on July 18, 2011 at 5:08 PM said...

tgh carik asid hidroklorik la neh

ShareThis