Friday, July 22, 2011

Sekali-sekala terkeluar dari radius

Posted by makcik rehan KJB at 8:00 AM
Asal weekend jer... kalau tak Tesco Rawang, Tesco Bukit Beruntung
Takpon NSK...Takpon Restoran Rosnah (ai like!)

Last week terpegi membatak jauh sikit
Saja nak uji stamina budak-budakni untuk perjalanan long distance (konon)
PS bawak anak-bini pegi Jusco Bukit Raja

Takde shopping mender pon, jamban pon tak sempat masuk :))
Singgah makan sebab lapo! :))
Elok jer masuk, terus terserempak dengan indoor playground dalam Jusco
Abihhhh... ko hengat budak-budakni nak dok diam lagi?

Silakannnnn.....wahai hanak-hanak!






















Sampai 2 ekor kuda ko rembat, tak pikir budok lain ke?
Orang lain pon bayo tau! ----> kata mak budak sebelah sambil tayang gelang itam anak. Motippp?






















Awek siot... rambut rebonding tu!
Langgarlah daku, daku rela ----> Asyraf memberi signal gatal
























 Tak abih-abih lagi nak jadi gembala kuda! haihhh....



























Akhirnya... dah jemu honggak kuda...
Aku tengok gaya dia honggak ketani, aku pulak yang gelabah
Tak pasal-pasal aku kena bayo extra kang!


























Mere Naam Asyraf. Bohot-bohot syukriah!



























Gown ko pon dah nak sama kaler dengan tunnel ni nak. Bolehlah ko jadi maskot situ :))


























Tepi la woiii.... kacau line akulah!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


 




















Aku nak skodeng awek pon tak senang!






*scheduled entry*





0 comments:

ShareThis