Thursday, August 25, 2011

Los and faun

Posted by makcik rehan KJB at 8:42 AM
Saya sudah misplaced few items in this few days [or weeks?]

This one, the most valuable ones!



























Kitab pusaka ni saya simpan sejak tahun 2006
memuatkan banyak contact number kawan-kawan, suppliers, wholesalers, customers etc.
paling haru, semua login id dan password alam maya saya simpan dalam tu :-(
(maklumla... blog saya ada 80 bijik, sepah-sepah kan!)

Kali terakhir saya tengok buku rojak ni masa pos barang kat Pej Pos Country Homes 3 minggu lepas
Entah tertinggal kat Pejabat Pos ke ntahlah
Susah hati sungguh kalau tak jumpak bukuni sampai sudah :((

Sejak balik dari kampung baru-baruni,
saya perasan sudah kehilangan set pencuci muka brand brengsek yang baru beli kat Tesco
baru pakai 2,3 kali... tak dapatla nak buat testimoni sebelum dan selepas mekober (^_^)
Entah tertinggal kat kampung ke ntahlah, tapi rasanya dah bawak balik Rawang dah haritu
habih kelupas kulit muka sebab dok pakai pencuci muka saja tanpa toner dan moisturizer
konon-konon nak ler tampil jelita dan berbeza selepas 3 minggu :))

Dan yang terbaru, saya kehilangan bekalan ubat antihistamine dan fungazol
Hazabnya menahan resdung yang menggila semalam [tak aman nak shopping!]
Dan pagini terpaksa selongkar bekalan ubat PS dahulu-kala,
mujur jumpa sejalur strip antihistamine yang masih belum expired
kalau tidak, buleh rongak hidung dibuatnya!

Pelik lah, boleh pulak kehilangan barang di dalam rumah yang berkeluasan kangkang Asyraf!

Eh, motip aku bersaya-saya?



Yang puasa tak cukup 30 hari,
Makcik Rehan (*_*)





2 comments:

nadja on August 26, 2011 at 11:39 AM said...

yang kalau namanya berpuasa tuh la yang selalu lupa.. hah sebab aper..?? dok pikir makanan jer kan hahaha kalau laki saya dikatanya bini dia nih banyak makan semut.. ahahha kak selamat hari ghayer maap zahir batin yer

makcikrehan KJB on August 28, 2011 at 11:59 AM said...

hahahaha... ada betulnya tu nad :))

ShareThis