Monday, August 29, 2011

Sambil-sambil

Posted by makcik rehan KJB at 8:10 AM
Mari kosongkan memory camera,
supaya buleh tangkap gambo raya manyak-manyak :))

Sambil-sambil alter baju raya, prewash baju raya, iron baju raya dan lipat baju raya,
mari tempek gambar-gambar yang belum ditempek

Ini masa kita kat McD Sogo,
Alahhh... yang kita jumpa ramai orang tak puase tuuu...

Ini antara ummat yang tak puase pada hari kejadian :-p






































Ini pulak semalam.
Kita pegi kedai kakak ipar kat Antara Gapi, pergi usha kot-kot ada baju raya saiz kita
Mujur ada... dapatla laki-bini baju raya sorang sepasang,
walaupon kalernya adalah kelabu taik hanjin hehehe...

Budak bertuah sorangni dapat tudom Syria dari Endak dia
suka yang teramat, pakai tudom tu sampai malam tau
walaupon pakai gown paras lutut, tetappp nak pakai tudom
obsesi pink sangat-sangat anak PS yang sorang ni (^_^)

Dengan cousin merangkap BFF dia... Kakak Farah (anak maklom)







































Pagini hujan... sayu jer rasa hati kan
Ramadhan dah nak pergi... InsyaAllah tahun depan jumpa lagi
Walaupon Ramadhan dah nak berlalu,
teruskanlah momentum ibadah yang kita dah pupuk selama 30 hari Ramadhan ni

Anyway, esok dah nak raya
Hari untuk bergembira, meraikan kemenangan
jangan lupa amalan sunat di pagi 1 Syawal ya...

Eid mubarak!






0 comments:

ShareThis