Thursday, September 15, 2011

The list goes on and on!

Posted by makcik rehan KJB at 9:17 AM
Nadiah, ni dia nasik lemak tak cukup sifat semalam :))



























Ikan bilis takde.
Kacang ade, tapi malas goreng.
Timun ada, malas potong sebab tak suka makan dengan nasik lemak.
Sambal tu recycle semalam punya (PS beli masa balik keja)
Bubuh sejemput saja sebab sambal tu banyak belacan (patutla sangat sedap!)


Dan semalam jugak, setelah pong-pang-pong-pang di dinding fesbuk...














Ada informer bagitau, 'barang itu' buleh dapat murah di Tesco
Tanpa berlengah lagi....


Taraaaa!



























29 hengget 90 sen saja. Ai like sangat manyak!
Kat Jusco tengok ada satu digital kitchen scale brand Beurer berharga 170 hengget,
pitam bangun 18 kali pon tak beli punya... hehe

Dengan adanya gajah putih terbaruni,
bolehla kot cabut buang mahkota ratu premix yang aku pakai selamani






3 comments:

Nadiah Sidek on September 15, 2011 at 9:29 AM said...

sambal banyak la sedap kak! :D

SYANI on September 15, 2011 at 10:11 AM said...
This comment has been removed by the author.
SYANI on September 15, 2011 at 10:12 AM said...

Aku tak suka sambal banyak belacan. Boleh mati selera dibuatnya...

Itu timbang manyak murah lor.. Harus rembat jugak buat gajah putih cam ko..

ShareThis