Thursday, October 13, 2011

Im in love (again)

Posted by makcik rehan KJB at 12:20 PM
Sony Nex-5N.
Biso bonar bebbb!

Aku sendiri sikit punya payah nak tangkap gambar pegun anak aku tau
pakai kamera 'gambar sejuk' aku tu, asyikla jadi gambar halimunan kan
budakni pergerakan selaju cahaya (?)
tak termampu kamera marhaen aku snap gambo dia tau

Aku jeles betul camera yang buleh kasi efek blur camgini
sangat bagus untuk aku hide persekitaran yang tidak diingini
tak yah susah-susah aku nak crop gambo macam selalu
sebab nak potong gambo baju kelawor roti jala kat belakang kerusi















































Tiba-tiba latar belakang romahtangga aku yang tunggang-langgang jadi macam dalam katalog Ikea!
Ecehwahh... melampau punya feeling eh? ekekekeke...

p/s :
Sebelum aku dilabel menunjuk tanpa niat kannnnns...
Itu Iphone casing pink bukan aku yang punya. Iphone aku casing kaler merah!
Wakakakakaka... tanak kalah jugekkk! gataiiii..... :))

I've blogged about this camera before. Here.
Tak dapat beli sendiri, pandu uji di rumah sendiri pon jadi ler




6 comments:

littlehumblelynn on October 13, 2011 at 2:52 PM said...

Giler best.berapa ribu rega nih gamaknya?
Sila wat wishlist thn 2012.

Ummi on October 13, 2011 at 3:28 PM said...

kak..plis update rege dia berape eh?sangat berminat memandangkan dia lebih comey berbanding dslr..

Ummi on October 13, 2011 at 3:30 PM said...

ohh kak..sori..sy dah klik entry kak sebelum ni..dah tau price die.tq

-iLLa- on October 13, 2011 at 4:09 PM said...

kak ctk gambar serius!!>..

kamera canon yg br beli ari tuh ku dh mcm jemu kak...dok rengek kt laki mitk beli lain pulak......bgs tull bt n3 neh yerr...

Suri Syafiq on October 14, 2011 at 1:42 AM said...

Sapa-sapa beli masa KLPF 2011 aritu laagi untung, dapat free goodies worth Rm700++. Siap dpt tripod ngan travel kit xsilap.

..dan beg NEX di Malaysia sangatlah tidak best, stok kale cekelat (mcm kek pisam MR) saja...

{BWAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHA~)

p/s : Maksud ai, beg kale cekelat tabest, bukan kek pisam. Sila jangan sentap MR..


-Yang benar
Manusia Marhaen jugek...

makcik rehan KJB on October 14, 2011 at 5:42 AM said...

Takpalah.... ada gak persamaan dengan kek pisam lebam aku. walopun tak dpt aku memilikinya, menyamainya pon jaaaaadilah! agagagagaga

ShareThis