Friday, October 21, 2011

Mak kami dah sangap

Posted by makcikrehan KJB at 10:05 AM
*mahapkankebod aku. pandai-pandaila nak pahamkanapa aku taipeh*

Aku blurkan gabar secara manual kat potoskep
tapi tak seantop pakai camera mahai eh
masih nampakjelas nata kain-baju berselaut kat belakang nun
pasrahhhh!






























Itu jer nak tulih
janji update, boleh gitu?





4 comments:

Alin Marlini on October 21, 2011 at 11:45 AM said...

ok sangat tu..hehehe

littlehumblelynn on October 21, 2011 at 11:56 AM said...

rehan

janji update..aci je aku senyum2 tghr2 gini..aku nak g interview kat putrajaya ni..dah x larat keja bwh kerajaan negeri..mau masuk federal kalo ada rezeki..

SYANI on October 21, 2011 at 12:09 PM said...

Tak kisah le MR oi.. tak dapat kamera mahai, feeling² pakai kamera mahai pun jadi le...

Mamatasnim on October 21, 2011 at 1:43 PM said...

ok latu..gambo ni pun dah nampak cam kamera mahal..hehe:)

ShareThis