Friday, October 7, 2011

Saya takdak karpet, saya saaaangat okay!

Posted by makcik rehan KJB at 9:41 AM

























5 comments:

littlehumblelynn on October 7, 2011 at 10:39 AM said...

Rehan

biasaler budak2..muntah susu..
mcm anak2 aku..style kalo menangis kuat giler--sure at the end akan muntah..tp yg nih dah fully trained sbb tiap kali muntah mmg kena pg toilet if not aku paksa lap sendiri.

ini mmg x tipu..even anak aku yg kecik tuh 2 tahun..aku akan bagi dia tisu..kain ..air..dia kena lap sendiri muntah dia

so dia jadi serik,tiap kali rasa nak muntah automatik dia akan lari pg longkang @ bilik air..as long as bukan dkt tpt yg sepatutnya

mmg bunyi macam aku kejam..tp as usual kena kejam sikit..baru dia paham maksudnya...

sila try dulu :-)

mimie1678 on October 7, 2011 at 11:38 AM said...

YN masa kecik pun rajin muntah nie... smpi umah tak bau umah, bau muntah... sabau ajerla yer rehan...

sweets on October 7, 2011 at 3:24 PM said...

anak saya si irfan pun kaki muntah...tapi dh 5 tahun ni ,asal nmpak dia nk muntah tu suruh lari g toilet...kekadang terlepas jugak atas lantai camni...kena bnyk sabar kan...

suekeywan on October 7, 2011 at 3:40 PM said...

hmmm..biasa la..tambah plak dia tau mmg mak dia rajin..jadi bebyk ler bersabau yaaa...

Hanis on October 8, 2011 at 10:33 AM said...

Takde ape2x ke si asrap selalu muntah tu?Biasa je ek?

risau pulak aku...

ShareThis