Thursday, November 3, 2011

Bersedia menerima pujian tempahan

Posted by makcik rehan KJB at 9:06 AM
Cabaran berbunyi begini,
Rehan, hang berani jahitni?

























Pitam tengok ropol-ropol lagutu...
tapi demi nak merealisasikan ropol idaman beliau,
aku bubuh ropol kat poket jela
sebenaqnya tak plan pon nak bubuh poket kecik depan tu
tapi aku bingung mana nak tempek label syok sendiri akuni
susah-susah aku print label kan, tak tempek rugi la hahaha
lalu menggigih la jugak bikin poket beropol cenggitu :))



Lubang untuk main peek-a-boo dengan bapak    baby

Poket kecik habuan nak simpan puting ke, sapu tangan ke, breast pad ke...

Adjustable strap









































































































Kain yang aku buat body ni dah nak abih...sedihhhh
Hahahaha... kain abis pon nak sedih kan?
Sedihla wei kain ni best tau. Aku beli kat Betnam aritu
Tebal tapi tekstur dia lembut sejuk. Aku suka sejuta kali kain ni...

Harga?
Nanti aku survey orang lain juai berapa hengget hehehe




10 comments:

wardah @ fie shah on November 3, 2011 at 9:36 AM said...

memang patut kena puji ni sbb cantik sgt! tunggu 2nd baby nanti I tempah ok kak?

mimie1678 on November 3, 2011 at 10:23 AM said...

cantik rehan.... ku bagi kain hang jahit apron buleh??

Sidratul Muntaha on November 3, 2011 at 10:49 AM said...

ni yg ko jahit tuk diri sendiri or untuk oli?!
cer citer..cer citer

Me on November 3, 2011 at 10:56 AM said...

kenapa perlu ekau paksa asyraf BF semula... buat baby baru je jeng jeng jeng.. eh eden suko... nak selai. buat hadiah kat ank buah br dpt baby

zatie_izzati on November 3, 2011 at 11:59 AM said...

Rehan, try la jahit pouch sling. Ramai yg jual mahal2.. klu kak rehan jual ngan special price, sure ramai yg kejar Rehan

ibh on November 3, 2011 at 1:15 PM said...

Syabas Rehan..percubaan yg patut dapat pujian pun..siyes..kemas jahitan ko...

Siti Asiah on November 3, 2011 at 1:29 PM said...

MR jual ke mende ni?

makcikrehan KJB on November 3, 2011 at 1:58 PM said...

bolehkah jawab romen, eh komen laguni. jawab sekali harung saja ye, ai feeling2 bizi :))

pouch sling blom blajo. nanti dah blajo buleh ler terai.

yer saya jahit dan juai NC ni.

tak buleh tambah baby lagi, baby dok ada pon ngalahkan baby umo 3 bulan.

yer, saya buatkan yg ni utk oli. dia pelanggan pertama. muahahaha.

jahit apron pon tak penah terai. tunggu org hantar cabaran hahaha.

tima kaseh kepada yg memuji. nanti pujilah lagi. eh?? haha


ai lebyu olls. muah muah.

Ina Hashim on November 3, 2011 at 3:40 PM said...

santeknyaaaaaaaaaaaa

littlehumblelynn on November 3, 2011 at 4:37 PM said...

Rehan

ini bukan puji tp compliment..
huhuhu

chantek weeiii !!

ShareThis