Monday, November 21, 2011

Blog keeping

Posted by Raihan at 12:59 PM
Cuti sekolah aku tak kemas romah
aku kemas blog je, syok sebab buleh buat sambil menerap :))

Sila jangan kecik hempedu tengok blog masing-masing dah takde kat panel kanan tu
aku dah pindahkan semua, dengan izin... ke blog baru.
Senang nak navigate dari sana,
takdela semak-samun sangat kat sini.

Facebook pon kemas gak,
tapi aku malas nak saring sorang-sorang,
kuwaserla sangat nak delete dan block sorang-sorang.
Hanya kerana nak bermaharajalela upload itu-ini di fesbuk,
gigih nak delete dan block orang itu-orang ini... maaaalas!
Tanpa alasan yang kukuh, aku rasa macam tak macho jer nak delete-delete friend list. Hehehe

Cara aku senang jer,
block atau delete jer mana-mana photo album yang rasa terlalu open... abih cerita
fesbukni, yang syioknya tang 'meratah' gambo orang je
sambil-sambil tunggu roti canai kat kedai mamak,
kemain syokla depa-depa ni dok tenyeh nengok gambo kat phone kanns...

Kat fesbuk skang aku jarang lepak kat wall sendiri dah sejak dah ada grouping
dah ada group for family, relatives, ex-schoolmate, close friends, hobbies and interest... etc.
secara tak langsung, kurangla sikit potensi nak letak status 'mintak penampo' kat wall :))

Kat mana tah aku terbaca, ramai kot yang dah quote bendani...
If you have problem, face it. Do not Facebook it.
Betullah tu, there are things that better left unsaid, kan?

Peace, peace, kacang pis :-)



Link me up! ---> blog baru yang menghimpunkan link-link yang aku suka  (^__^)



3 comments:

SYANI on November 21, 2011 at 1:17 PM said...

Blog aku tak tersenarai ek.. tak suka la tu... (T___T) **majuk**

littlehumblelynn on November 21, 2011 at 2:28 PM said...

Rehan

(^_^)

suker !!

ehh soalan lagik..
setelah aku x berjaya nak masukkan link tweet- fb tuh
soalan seterusnya ?

m/mana nak wat link gaya ko gak..

heheheh

- aku buta IT, almaklumler ngaji xde kena mengena dgn it2 ni..

makcik rehan KJB on November 21, 2011 at 5:32 PM said...

aku pakai template 5 column readymade. ko tgok kat bawah blog link tu, ada tulis template by maya. ko klik je situ :)

ShareThis