Friday, November 18, 2011

Gedik tau!

Posted by makcik rehan KJB at 3:27 PM
Tadi hantar Aisyah pi skolah,
lepastu pi BCH ambik baju kat kedai dobi
(hebat tak? tak keja, tapi baju hantar dobi! buruk laku bini ko bang!)

On the way balik, Asrap dah lalok mengantuk (belum tido dari pagi tadi)
Elok masuk simpang Bayuville, aku gatai bukak radio...

Sekali kuar pulak lagu Nera soundtrack Cinta Helisa tuh
Ko tau, gigih aku pusing satu taman bagi perabih lagu tu!
Pasang radio kuat-kuat sampai terkebil-kebil mata Asrap tengok aku fefeeling dalam keta
dah la ekon keta aku rosak, tingkap kena la bukak luas-luas
pastu aku menggedik dok humming dalam keta (humming jela, aku mana hapal sukukata dia!)

Nyaris nak terlepas simpang lorong umah aku hahaha!
Bengong betul la... padehal link lagutu kat youtube dok ada kat blog dah
anytime pon buleh dengar,
Dasarrrr sangat kan!

Laparlah, bye!








0 comments:

ShareThis