Wednesday, November 16, 2011

Not a usual me (konon)

Posted by makcik rehan KJB at 1:50 PM
Mak tengah layan jiwang u olls
Nak tengok Tin Tin tak dapat-dapat...
dapat tengok Aril dan Zila bekeng seminggu sekali jadik lerrr




Seminggu sekali nak hadap drama pon banyak dugaan
masa tulah Asrap nak menempek atas riba, kalah budak nak menetek
Kakak dia masa tulah punggah buku cerita tah bila zaman punya
suh aku baca kan ulang-ulang kali
masa tulah nak buat keja sekolah, nak kaler gambar
suh aku asah pensel lah, asah kaler lah...
semua nak mamaaaa... mamaaa... mamaaaa...
Abah depa sedap membongkang dalam bilik hadap fesbuk kat mobile

Sekali-sekala pi lah ganggu-gugat ketenteraman Abah korang pullek aihhh!
Bagi chance lah kat mak korang nak feeling-feeling rumaja sket...








1 comments:

littlehumblelynn on November 17, 2011 at 12:40 AM said...

Mujur ank aku x suka ngacau mak dia lyn tv.huhuh

ShareThis