Tuesday, November 15, 2011

Terapi di malam hari

Posted by makcik rehan KJB at 9:01 AM
Malam tadi akhirnya dapat siapkan 3 NC
tak sampai hati bila ada yang sms bagitau sangat-sangat memerlukan NC sebab dah masuk keja
nak guna NC untuk sessi mengepam di opis

So, aku masih hutang NC utk Kerul, Layla, Kak Ngah, Rina dan sapa tah sorang lagi...
akan diusahakan secepat mungkin...
harap kanak-kanak bagi kerjasama
dan abah kanak-kanak tak tarik muka kena jaga anak di malam hari :))


PS kata opismate dia nak. Nak tengok je kot!






































Aisyah marah aku buat NC dengan kain ni. Dia kata ni kain skirt dia :))





































Untuk Hajjah Ellyn :-)





































Belen kain buat NC yang first tu aku buat sarung bantal untuk budak yang dapat 4A haritu :))
Suka kemain la corak bunga-bunga, pastu kaler pink-pink laguni...














































PS kata kain ni cantik. Dia suh aku bikin cadar satu set
Ha bolehhhh... tapi sebelum tu sponsor la high-speed machine satu Bang
kalau pakai mesin portable skang, asal aku rempit laju je sikit, habih bergegar mesin dan meja! :))





7 comments:

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L on November 15, 2011 at 9:21 AM said...

memang mantaap makcik rehan menjarum skang..



i looike riban-riban lemon...



very the english gitu....

Alin Marlini on November 15, 2011 at 11:51 PM said...

cantik n tertarik...heheheh

Ina Hashim on November 16, 2011 at 8:33 AM said...

cantik sangat Rehan....mmg macam Pro selayaknya....bolehla buka bisnes menjahit seriously pasni ye :D

ROZANA on November 16, 2011 at 2:59 PM said...

makcik rehan tak jual ke menatang tuk bf bby tu.. saya nak beli... canteek sangat... leh le juai tuk saya

makcik rehan KJB on November 16, 2011 at 3:50 PM said...

rozana, saya buat dan jual. tunggu update kat fan page KJB kat fesbuk :)

ROZANA on November 18, 2011 at 3:19 PM said...

fesbuk kt opis saya ni kene blok.. nak wat cem ner zaman batu lagi opis ni... berapa harga n cam ne saya nak order.... kalau oder je skrg ni okeh tk? nak yg sesuai tuk bby boy...

makcik rehan KJB on November 18, 2011 at 4:19 PM said...

ok zana. nnt weekend saya pulun buat. saya buat extra, nnt saya announce kat blog ya :)

ShareThis