Monday, December 5, 2011

Better late than never

Posted by makcik rehan KJB at 12:01 PM
Gittewww...

Aku baru nak menggila main angry bird kauuu
Dulu Aisyah je yang konker main,
skangni berebut aku dengan dia
Punya dok main sampai kebas-kebas jari!

Dulu apsal aku tak heran eh?
Tetiba jer tau, sejak aku tempek gambo angry bird konon-konon aku tengah angry aritu kanns :))
Laki aku malas nak layan bila aku tanya cemana-cemana nak main tau
Aisyah la yang ajar burung ni gini, burung tu gitu
Siap ajar aku, kena bagi dapat 3 bintang dengan stamping high score
Eeeeiii... terasa kolotnya diri ini :))

Tetiba rasa nak beli iPAD 2 bijik!




2 comments:

Alin Marlini on December 5, 2011 at 12:50 PM said...

samalah kiter...sampai sentap-sentap berebut main PSP ngan Qayyum

TopsyTurvyMum on December 5, 2011 at 1:10 PM said...

Aku masih kategori 'never' tu la hahaha.

ShareThis