Friday, December 9, 2011

Ini adalah seriyes!

Posted by makcik rehan KJB at 11:01 AM
Duit dalam bank tinggal RM520.80
(satgi lepas bayar duit rumah Banggela, tinggallah 70 hengget)

Sedangkan,
tahun depan aku punya gatai... merangka percotian sepanjang tahun kau tau!

29 February, 16 July, 8 October !!

Betullah orang kata, ilmu sihir ni buleh lalu ikut gelombang internet kan
Sekali Abang Tuni hantar emel... terus aku berada dibawah paras sedar




























Tiket memangla morah mengalahkan harga teket bas ekspres Senandung Malam,
Abih kat sana nanti tak kan nak suh aku tido bawah kolong?
Makan megi 3 kali sehari selama 3 hari 2 malam?
Busuk-busuk nak jugak beli fridge magnet setepek habuan meriak kat org mai romah


Ini seriyes garu kepala yang tak gatal weii...






4 comments:

ibh on December 9, 2011 at 1:20 PM said...

Makanya..dah kena menabung la ya..hihihihih

littlehumblelynn on December 9, 2011 at 1:46 PM said...

aku nak tanya soalan betul2 nih..

aku try recce rega macam heboh org kata 0.10sen..tp x dpt..mana nak cekau tuh..ke ada link dia bagi..atau kira 1st come 1st serve basis..

bab pakej cuti tahun depan..aku ingat ko kena melipat-gandakn bisnes ..menjahit lagik..cut off apa yg x perlu..intai2 agoda..carik deal murah2

aku jeles betul blogger review dpt tiket rega 0.10...sebab aku x dpt!!!!

tensen !!

makcik rehan KJB on December 9, 2011 at 2:13 PM said...

ibh, betul... menyimpan adalah perlu :) selebihnya, pow duit laki. muahahahah

makcik rehan KJB on December 9, 2011 at 2:14 PM said...

Lyn, betul. 1st come 1st serve. plus the right date combination. kdg pi dpt sekupang, balik dah jadi 130. or vice versa. kena pandai2 lah combine date. mostly yg sekupang tu dlm melesya. aku dpt langkawi 4 beranak pi balik sorang 2 kupang. bolehla setakat nak bawak anak merasa naik flight kan :))

ShareThis