Friday, December 30, 2011

Salam Ombak Rindu

Posted by makcik rehan KJB at 11:04 PM
Assalamualaikum WBT

Your Makcik Dompok is now back by fofuler demand
Agagagaga... kau mampoo mengaku fofuler dik?
Ahkak mampoo, pasai akak ni penebat kat kulit sangat tebai kanns...

Lama tak hapdet blog kan, rendu ai tak? *kedip-kedip mata tak pakai maskara*
sian orang-ramai (read peminat *pitam*) dok lalu-lalang singgah
tapi takde cerpen temberang baru... mesti u oll frust kan? *pitam lagi*

Haritu bila muvi OR ni habih tayam kat wayam,
aku ingat dah habih la demam Heron Hajis dan Maya Kemban ni kan
sekali muvi ni dah kuar pulak kat asteruk... habihla wall fesbuk aku dilandai badai balikkkk...
2-3 hari lepas Abam Aril ko kan takde kat romah,
aku ada hati la jugak nak terai godek-godek remote asteruk tu
aku nak 'beli' teket la kununnya... nak tengok wayam OR kat romah
tapi harammm sampai ke sudah takde slot kosong wei
kanak-kanak berdua ni dah pajak tengok katun pagi sampai malam sampai pagi balik!
kalau Abam Aril ko ader lagi ler jangan harap... aku baru sakap, dia dah buat muka pelik
Toksah dok merepeklah! ... kata beliau sambil menjeling tajam, lantas merampas remote
tu belum ajak pi tengok kat wayam tu...
abih camana aku nak sapot pilem melesya kanns?

Aku bukan nak tengok sgt muvi tu sebenaqnya
Nobel dia pon hagham aku tak pernah sentuh
Heron dgn Maya tu pon tak pernah aku minat pon
tapi aku gegham dok baca review macem-macem pasai muvi nih
aku kalau bab bagi-bagi review ni mana buleh kalahhhh...
aku pon nakk jugak bagi review!

Frust punya pasai, aku bagi review game Angry Birds dah la kot ekk...
Aku dengan Mencah dah complete bukak semua kotak untuk Angry Birds Rio
Sekarangni Mencah dok pulun main Angry Birds Season pulak
Angry Birds Classic tu langsung tak sentuh dah ko... Harus kena dilit tak lama lagi
Eksaited kemain dia... background salji, pokok X-mas, pumpkin halloween and such

Music background dia pon best,
Mencah kalo main mesti bukak loud speaker... lahabang telinga aku tau!
Sapa belum download silalah berbuat demikian :))

Kak Moon, Adik Rehan (gatai fefeelim muda belia) tak pasti lagumana nak download game ni kat lappy
pasai Adik Rehan (ni aku la, bukan adik aku) download pakai Android kat tablet Abam Aril
dia moncol kat skrin kata free download kan, lantas Adik Rehan pon laju-laju la tenyeh download
Kalau kat PC or lappy nanti kita tunggu pakar IT Tg Malim aka Pirate of the Kg Gumut respond ekk...
Dia memang pakar bab muat-turun dan yang sewaktu dengannya... :))

Eh, dah panjang pulak entry ni kan
ingat tadi nak tempek gambaq kanak-kanak kat kampung
tapi ceghita pasal OR dan Angry Bird dah penuh 2 mokasorat pulak
lain tahunlah kot aku bukak ceghita kampung ekk...
kang abis modal Makcik Dompok nak temberang :))

Nah aku selit sikit Promosi New Year kedai KJB aku
Teset muslimah ni biasa aku juai rm39 sehelai
untuk new year ni, aku nak offer sehelai ni rm25 saja (size M)
sapa cepat dia dapat....










































.... tapi pastikan size anda bukan dompok macam makcik Dompok kau! :))





0 comments:

ShareThis