Tuesday, March 20, 2012

Mendikari

Posted by makcikrehan KJB at 9:00 AM
Assalamualaikum WBT 




Muntah hijau la korang. Pagi-pagi kena hadap muka Akak.
Akak memang, selagi tak abih tepek gambo, 
sampai minggu depan la kau kena hadap muka akak dik.
Bertabah lah.

****

Emak harus jadi macam emak orang lain
Bapak takpa, tak srupa bapak orang lain pon tak apa
Bapak kan tanggungjawab besor, mak ni harap badan je besor... kan?
Emak buat apa-apa semua nonsense. Lain kalau bapak. 
Bapak buat apa-apa semua make sense.

(mencarots dalam hati)

Gambar tiada perkaitan. Bantailah.



Anak-anak akuni tetamu patutnya.
Tapi gaya belemoih depa tu, macam depa pulak yang tuan rumah bukan ka?
Beruntunglah 3 kanak-kanak comel di atas yang emak bapak mereka 'srupa orang' :))


*****

Sekali-sekala bawak jugaklah kanak-kanak keluar kandang
supaya srupa anak orang...



Apa-apahal, muka akak kena kluaq dulu. Anak dok belakang lemak sudah.
Akak kan retiz instagram :p




 Mana buleh membiar emak membajet retiz sorang-sorang.
Saya ni anak dia ni. Mana lagi tumpahnya kuah, bukan ka?







Lain kali kalau dah abih kertas, kamu conteng je dinding restoren tu nak :))




 Pengakuan benar - ini adalah 1st time makan kat Wendy.
Sedap dan murah. Babai Mekdi!




Hero memang macamni. Payah nak shoot gambar dia.
Meligat macam lipas kudung!


 



Makanlah nak. Sekali sekala mak belanja.
Eh, mak belanja. Tapi Abah kau yang bayar. Kah kah kah!




1 comments:

mama iris on March 20, 2012 at 9:06 AM said...

tang emak belanja bapak ko bayar tu adalah yg paling serupa orang....

aku kan......WENDY pon tak penah makan, tahu..... kbai!

ShareThis