Wednesday, April 4, 2012

Cinta Cotton

Posted by makcik rehan KJB at 10:41 AM
Assalamualaikum WBT

Akak memang suka medium pemasaran begini
Tambah pulak untuk orang batak-batak kampungan macam akak ni kanns...

"Kak Rehan yang glamer macam retiz, nah tolong promote yer"

Zasss! esoknya van poslaju sampai depan umah
Gedebuk! sepasang English Cotton matching terbentang depan tibi
























 Silalah LIKE Page Cinta Cotton di FB (bagi mereka yang ada FB)
Bagi yang takdak FB, duduklah diam-diam merenung nasib gigi yang baru kena cabut ittew yer








CC tengah buat sales tu yu olls
RM150 untuk 2 pasang kain, polaju dah kautim
Mencomel betul corak-corak kain dia.
Sesuwei banget buat baju kurung anak
Wah... esok raya ke nih! :))



p/s : Akak masih menunggu sponsorship untuk slimming program :))







4 comments:

wardah @ fie shah on April 4, 2012 at 10:54 AM said...

Oh Menarik Gila! Kalau ada baby girl saya dah buat baju sepasang dah ni. Huihui.

kakngah on April 4, 2012 at 12:34 PM said...

sungguh mencomel nok.. seswai aku buat dress ank aku nih!

Saliza Rals on April 4, 2012 at 4:04 PM said...

Just nak komen.... banyaknyaaaaa notification akak!

TopsyTurvyMum on April 5, 2012 at 2:44 PM said...

rege islamic untuk yg takde fb verapa?

ShareThis