Friday, April 20, 2012

Lacey tidak hamil

Posted by makcikrehan KJB at 11:59 AM
Assalamualaikum WBT

Saja gatai update 2 kali harini
Hari Jemahat rehat lama kanns,
kang sian feminat-feminat akak kuar-masuk blog akak takde citer baru khennns... harktuihh!

Saja nak bubuh gambaq kanak-kanak riang nak pegi sekolah pagi tadi
mahapla dik non, ginilah prestasi semasa kamera akak
kembang-kembung gambornyer...
dahla tangkap sambil mengkalut nak hambat depa suh masuk keta kan
kamera plak jenuh tenyeh nak buleh menangkap, ntah apa yang di zoomnya haku pon tataulah
pasrohhh.... kata marhaen kanns...




























Sejak dah tak melalak ni kan, Asrap ni lagi senang nak ajak mandi pagi tau
Kakak dia ni, aku terpaksa memekik sampai kuar sora Romli Sorip baru dia nak capai towel
Pastu senyap-sunyi duduk tongkat dagu atas toilet
Kang sekali lagi aku memekik baru dengar dia curah air
Tetiba tak dan 2 minit dah kuar. Konon dah siap mandi... Padehal muka pon tak basah!
Hakaaaaakkk jugak nak kena jirus, syampu, sabun badan dia segala tau

Asyraf ni akak belum belikan unipom
Tapi akak selalu pakaikan baju dan sluor merah kat dia
saja nak bagi sama dengan budak-budak lain
Biasalah... nak beli unipom kemain mengkemutz,
tapi tetappp tanak kalah, baju kau merah ek, ha anak aku pon kena merah jugek! :))

Buku pon tak beli lagi. Tengoklah sebulan dua lagi kalau dia dah buleh becakap elok sikit kita beli lah.
Akak nak suruh dia campur dengan budak-budak jer dulu
Lantak pilah dia nak main ke, berguling ke kat skolah
Bak kata cikgu dia, bior jer dia nak buat apa... janji tak menangis sudehhh
Janganla sampai umo 6 tawon awok biorkan anak akak ni berguling jer cikgu yer
Kang ada pulak mak budak yang mengamuk berguling kat skolah... hehehe


Nah selit gambar perdagangan. Kata International Business khennnsss :))

















Kawan akak belikan kat UK
dia kata kalau muat kau hambik, kalau tak muat kau letgo
memang sungguhla aku tak muat weiii...
size 46 Dikkk.. akak koman-koman size 54 baru buleh bernapas!

Kalau you olls pregnant, comei sangatla pakai tunic/dress ni
tapi kalau you olls bangsa plus size macam hakak ni kan, tak payah tunggu bunting pon buleh pakai
Ni gambo sebenar baju, Si Lacey tulong gayakan
Lacey tak pregnant hokay, tapi cantek jer dia pakai kannns??





































Email to kamijualbeli@gmail.com to buy




1 comments:

littlehumblelynn on April 20, 2012 at 5:04 PM said...

Aku pun x mgdg!!!
Tp nk mgdg,pas sdh x bjayav
mcm mana nk wat alasan nk g dorothy perkins kat mid valley:-|
hehehe

ShareThis