Thursday, April 5, 2012

Panaskan enjin

Posted by makcik rehan KJB at 9:01 AM
Assalamualaikum WBT


Janganla teruja dulu, baru kuarkan balik dari bawah katil, kibas debu...
Plug pon tak pasang lagi... saja display atas meja... muahahahaha!
























Letak kain perca setambun lagutu konon-konon nak seru roh
Last-last sampai petang roh tak mari
Tunda esok la pulak (macam tak biasa weii)


























Budak gigi reput ni suh buatkan hairband macam kat ataih kepala dia tu
Yang tu bukan akak buat, yang tu dia pinjam baby Kak Ngah punya
Nantilah akak kelebek tutorial kot-kot ada
Kot malaih, akak ambik je kain perca, pintal-pintal... ikat kat kepala dia :))


Petang semalam Kak Ngah mai rumah, saja lepak-lepak
Lately romah kami yg mcm gua niah ni selalu dapat tetamu
Bagus kan kalo tamu mai rumah,
tetamu datang bawak rezeki, bawak rahmat (kalau bawak pizza pon best :p)






















Anak-anak akak jakun tengok baby, maklomla... mak depa pon tak baby friendly
terkezut-kezut Cik Epal ni tido sebab depani membising... sorry ye Kak Ngah
sejak dok mengasuh Asrap yang memerapni, akak jadi trauma tengok budak kecik
Bulan ni lagi berganda trauma akak, maklumla... sebulan jadik ibu tunggul kanns


Okay, sapa lagi nak mai lepak kat homestay akak?
Meh buat appointment mehh :))





5 comments:

~~zana@pb~~ on April 5, 2012 at 12:44 PM said...

Salam kenal makcik...eh..tetiba mkcik plak. Sendiri pun mkcik, cmne ni? Sama la kita ni.....semangat kemain...tp merudum lps tu. Kena desak baru la rajin skit.

TopsyTurvyMum on April 5, 2012 at 2:42 PM said...

beli PFAFF la weii...takyah seru2 roh menjahit dahh. Tengah tido pun dia mai!

kakngah on April 6, 2012 at 5:11 AM said...

hahaha!! dah siap lom headband idaman menchah manhattan tu??

ala.. kt rmh ni memekak gitu gak. terkezut2 tu sbb dia lom lene nau. kalau dah lena, bumbung bergegar pun dia tak sedar.

sebbaik ko ajar u turn ikut shell. mak datuk berbaris kereta. kot nak cross gitu, aku rasa ntah bila la aku lepas kuar... menjakun aku jap tgk kenderaan banyak. almaklom ler, lembah kan bebas kesesakan lalu lintas. eceh!

Me on April 6, 2012 at 8:16 AM said...

owhh.. baru eden tau macam mana UPACARA PEMUJAAN ROH... pemujaan tak cukup kuat... kena seru lebih gigih lagi.. tambunan kain kena lebih tinggi lagi....

♥Cik Puan♥ on April 6, 2012 at 1:19 PM said...

Jermput datang blog saya.. http://cik-puan.blogspot.com

i follow

ShareThis