Monday, May 21, 2012

Ada hikmahnya

Posted by makcik rehan KJB at 9:06 AM
Assalamualaikum WBT


Saya tak ada fesbuk dan saya errr... semakin okay :))

Dah macam-macam kekdah dah try, sumer tak jalan
Fesbuk akak masih kuar invalid URL kat laptop ni
Tak apalah, let it be... akak pasrohhh

Adala hikmahnya tu
Esok dah 1 Rejab, Rejabni bulan Istigfar (akak terbaca, akak bukan pandai sangat)
Jadi kenala perbanyakkan Istigfar semoga beroleh keampunan dari Allah (tetiba ambik mood ustajah)
Page KJB memang sampai kesudah tak buleh bukak message
Mintak sapa-sapa yang hantar inbox message kat KJB,
kalau nak respond segera sila emelkan kat kamijualbeli@gmail.com ya :)

Banyak perkara lain akak buleh bikin kalau tak membatak fesbuk sangat-sangat kan
positip thinking la konon nih muehehehe...

Kanak-kanak dah pi skolah,
PS cuti ini hari,
sarapan sudah, kain sudah sepin maka kejap lagi nak pi sidai
Ayuhlah bekerja...

Wah tetiba feelim-feelim Dr Muhaya!

 

3 comments:

TopsyTurvyMum on May 21, 2012 at 9:39 AM said...

Kanak2 sekolah..
PS bercuti..
Ayuh la bekerja!

Hmmm...mari kita kaji kerja apakah itu?

Me on May 21, 2012 at 9:56 AM said...

nak jawab nak jawab (sambil angkat tangan n terlompat2)

littlehumblelynn on May 21, 2012 at 12:51 PM said...

Honeymoon skjp,hehehe

ShareThis