Friday, May 25, 2012

Extra

Posted by makcik rehan KJB at 11:12 AM
Assalamualaikum WBT

Updated :
Merryland - Both Sold
Weekender -  Sold

I have two of this Merryland Skirt -  1 SOLD, 1 Available @rm35.
Suits for 4,5,6 yo.
If keen, email to kamijualbeli@gmail.com




































Tried something new last night.
Penat asek meropol, so i come up with something simple.
Weekender skirt for age 4,5 6 @rm35
Email if keen ya.



































Dana D for this month accomplished, TQ buyers. Lebyu olls.
Dana not yet penuh hokay, cuma achieve target bulanan ajer. Bulan depan-depan ada lagi.
Looking forward for new sewing project by next month, InsyaAllah.

This weekend gonna be hectic sikit for 4 of us.
Esok pagi-pagi kena pegi ambik wedding cake kat Damansara, then off to Klang
Cousin nikah petang esok. My Maksu sudah bagitau awal-awal suruh jadi mamarazzi tempelan :))
Then pick-up baju kat Kak Zura before balik Rawang.
Next morning (Ahad) pegi Klang lagi untuk kenduri pulak.
Terbayang kisah Asrap melalak 2 jam kat kenduri Aqiqah Hasya bulan lepas, trauma!
Takpa, kalini Abah dia ada. Over to you yer Abang gagah :))

Then Ahad pegi Klang lagi, for the real kenduri.
Next Mon-Friday Aisyah pulak ada tusyen. Kena bangun awal jugak ler nampaknya :))
All paid up, dah included dalam kidy fees, tak hantar rugilah pulak.

Masih berkira-kira sama ada nak tinggalkan diorang whole day kat skul macam selalu
atau nak kepit depa kat rumah 2 minggu during school holidays ni
tengoklah cemana, kalau project menjahit banyak sangat... kena hantarlah jugak
kekadang rasa macam kejam, mak tak keja. Tapi anak duduk taska.
Kang kena quote lagi kat entry sapa-sapa, sentap lagi akak :))

Next Friday ada family getaway kat PD. With the whole Atuk Asan's clan
3D2N kat PD and Melaka. Lama tak pi menjoyah ke sana.
Im sooo... looking forward for next week.
Kalau jadi, maknanya sambut 2 June kat PD. 6th Anniversary.
Wah, coming to 6th years oredi huh? Bila nak kurus nih?
*tetiba jer, ada kaitan kah? kahkahkah!

Anyway, resume belum translate ni weiii.... sapa nak tolong?


Happy weekend u olls :)



















1 comments:

Me on May 25, 2012 at 4:13 PM said...

suka weekender... rojok e-mail gmail ekau ;)

ShareThis