Thursday, May 17, 2012

Invalid URL

Posted by makcik rehan KJB at 11:53 AM
Assalamualaikum WBT



















Fesbuk dorjana tak boleh bukak dari pagi tadi.
Permasalahan apakah ini?
Ape kabo la page KJB harini ek.
Kesianla sapa yang send message nak beli skirt juhi chawla kannns :))



































Leisure skirt kat atas ni untuk dijual. Mahu tak? RM25 saja. 100% cotton.
Untuk umo 5-6-7-8-9 tawon. Ada selai saja. Kalau mahu, send email ek.
































Yang ni dah ada tuan. Nak pi pos dah kejap lagi.


Eh cemana ni wei?
FB tak leh gukak!






























7 comments:

tunteja on May 17, 2012 at 11:55 AM said...

cer try m.facebook.com ni utk aplikasi hp.. tp xslh cube kan kak kan.. hihihi.

-iLLa- on May 17, 2012 at 11:55 AM said...

boleh aja di sini..
tp dr malam tdik..fb slow giler2.....

makcik rehan KJB on May 17, 2012 at 12:27 PM said...

TQ Tun Teja. Akhirnya dpt jugak cek pm kat FB. walopun pakai app mobile. AI lebyu :)

Eliss Mie on May 17, 2012 at 1:43 PM said...

boleh ke buat satu yang skirt pendek mcm yg dah ada orang punya tu?seriyer buyer :p

makcik rehan KJB on May 17, 2012 at 2:26 PM said...

@Ellis, nak sebijik sebijan mcm tu ker? sila memberitahu size kanak-kanak. atau lebih mudah, bagiau nak panjang mana (labuh) skirt itu. emel kat KJB ya :)

Alin Marlini on May 17, 2012 at 6:07 PM said...

cantiklah..

Eliss Mie on May 18, 2012 at 9:32 AM said...

MR, eliss dah email yer :) Tq

ShareThis