Thursday, May 31, 2012

Mini spring cleaning

Posted by makcik rehan KJB at 3:23 PM
Assalamualaikum WBT


Korek-korek drawer baju kanak-kanakni tadi
Biasala, rumah akakni kan dasar pecah dan perintah
merata-rata segala barang... kalau tetiba nak cari barang memang buleh sawan jadinya

Menjumpa segugus nota warna-warni ni
Maklomla... laki akak kan pilot... puiiiii!























Rupiah tu cemana boleh banyak belen lagi tu?
Kalau tau ada belen banyak camtu, akak dah beli wallet idaman kat Bandung aritu tau!
Wallet akak dah barai, tunggu masa je ni...




























Dalam laci yang paling bawah, terserempak dengan timbunan menatam ni
cewahhh terserempak kununnnn....
Makcik Hijau, ko nak tak CD nih?
Kalau ko malas basuh lampin (macam aku), aku nak lelong!






7 comments:

Me on May 31, 2012 at 4:26 PM said...

keau simpan la utk adik imam muda ;)

Nuraz on May 31, 2012 at 4:32 PM said...

makcik hijau tgh preggy yea...Alhamdulillah..camne nak order kuih raya thn ni kat dia??...huwwaaaaaa!!!...

ejaescobart on May 31, 2012 at 8:47 PM said...

*sori off topik..


MR: suaq besaq tu ada lagi tak? aku dah terjatuh hati dah ni... rega maintain lagi ka dak naik?

makcik rehan KJB on May 31, 2012 at 11:41 PM said...

salam eja, suar ada lagi. rega pon menten. tapi tunggu next week aku update hang na. cuti skolah aku mengkalut sikit hehe. nnt aku pm hang ok :)

makcik rehan KJB on May 31, 2012 at 11:42 PM said...

Nuraz, aku rasa projek kuih raya dia tetap jalan. cari duit raya kata dia... hehe

ejaescobart on June 1, 2012 at 11:49 PM said...

MR: ok cantekk jgn lupa menghapdet aku sudah...

baju saiz comel2 lagu aku ni ada tak?? maksud aku blouse yang bleh buat pakai pi jenjalan...

~CN2S~ on June 3, 2012 at 8:01 PM said...

MR, kalau nk lelong cd tu, contact kak lis ye..

ShareThis