Tuesday, May 8, 2012

Rehat sekejap - updated with measurement :)

Posted by makcikrehan KJB at 9:34 AM
Assalamualaikum WBT


Letih merapu dan mengarang
rehatla kejap 2-3 hari
buleh duduk-duduk sambil muhasabah diri.

*menguap*
*bunyi cengkerik*

.
.
.
.

See you soon.

Eh, cop... promote sat. Skirt baru kat KJB. Ada 4 corak.
Harga pengenalan RM36. Ayuh beli. Anda besar? Takut tak muat?
Jangan bimbang, Akak yang gajah ni pon muat tau.
Bulih pusing-pusing cam Juhi Chawla lagik :))

Labuh : 107cm / 42 inchi
Ukurlilit pinggang : 78cm / 30 inchi







































12 comments:

mama iris on May 8, 2012 at 9:48 AM said...

pun boleh....=)

suekeywan on May 8, 2012 at 12:37 PM said...

ala MR,tak ceria la donia kalu tak degar merapu MR..huhu..sob sob

Alwanez on May 8, 2012 at 1:28 PM said...

Sob sob jugak lah isk isk T__T

makcik rehan KJB on May 8, 2012 at 1:29 PM said...

Gatai tau! Pi baca temberang lepas2 lerrr... akak susah hatini. mesin jahit tepi tak siap2 repair. huhuhuhu

ejaescobart on May 9, 2012 at 9:47 AM said...

MR :

skirt tu labuh berapa inci? agak2 saiz xxl tu brp inci pinggang dia? cam best je..

ejaescobart on May 9, 2012 at 1:37 PM said...

MR: kang dah siap ukuq habaq no.. tak sabaq nak budget jadi cikgu yang kelesssss.. gitu...

makcik rehan KJB on May 9, 2012 at 1:45 PM said...

aku dah ukoq wei. dah komen kat blog hang. anyway, nnt aku update measurement kat entry ni :))

yana halim on May 9, 2012 at 2:50 PM said...

MR...akak nak le skirt nih. Suke pakai yg x payah iron. nnti pm akak kat fb ye... TQ.

ejaescobart on May 9, 2012 at 10:13 PM said...

MR :aku dah termimpi ptg tadi pi skolah pusing2 dgn skirt kembang ni.. utk ngelak dari mengigau kena rembat jugak laa selai.. eh! ukuran tu utk xxl je kan? yg lelain berapa inci beza?

ejaescobart on May 9, 2012 at 10:15 PM said...

seluaq strecthableb tu available lagi tak? tulung ukoq skali.. bleh? MR kan rajjiiinnnnn (kedip2 mata)

melin melinda on May 10, 2012 at 2:21 PM said...

mcm best je...confirm labuh 42 inci kan?

makcik rehan KJB on May 10, 2012 at 2:30 PM said...

@melin melinda, yup. labuh dia approx 42 inchi

ShareThis