Wednesday, May 23, 2012

Sentapted!

Posted by makcik rehan KJB at 8:15 AM
Assalamualaikum WBT


Inilaaaa salah satu sebab akak malassss blog hopping tau,
kan lagik bagus kalau tak baca... ini dah terbaca, terus akak emo
Kot iyapon yu olls feeling-feeling anak-anak yu olls dah *tetttt *tettttt *tettttttt sangat
tak payahla kondem orang lain yang tak *tetttt *tetttt *tettttt macam u olls

*sensored untuk mengelakkan carutan

Yerlaaaaa... anak-anak yu olls la yang terpandai sekali di seloroh donia dan di Cozyland
Anak-anak ai olls pegi skolah dan kafa kat kindy brengsek ajeww,
ai olls tak mamfoo hantar pegi class branded-branded macam anak-anak yu olls

Motip sangat yu olls quote statement ai olls kanns,
Nak tuju direct kat ai olls ke?
Ha sekarang ai olls dah sentapted sampai ke tulang itam,
yu olls puas hati ke?

Awas kau. I'll be watching closely.
Nak tengok ler jugak, pandai sangat kerrrr...
Kalau *tettt *tetttt *tetttt macam *tettt *tetttt *tettt jugek...
Srupa tarak payahhhhh!
*angkat bahu, goyang kepala kiri-kanan*







11 comments:

Me on May 23, 2012 at 9:19 AM said...

wo wo wo.. bawa bertendang eh silap.. bertenang MR... byk sgt sensored eden tak paham...

kesimpulan ekau abaikan semua tue... (eh kata tak faham.. tetiba ada conclusion plak...)

I want to lose weight on May 23, 2012 at 9:43 AM said...

Pasti bukan anak aku..
Sebab anak aku tadika mesjid cokia je :)

Kamalia on May 23, 2012 at 10:04 AM said...

bukan aku kot..sebab dah lama aku tak cerita kehebatan anak aku..haha
pssstt..wei,kat malaysia dah ade ke cerita person of interest?tengokla wei, best sangat..dan-dan terasa diri ni macam diawasi oleh government..kehkeh

bada on May 23, 2012 at 10:10 AM said...

makcik...ai faham bab sentap aje...yg lain ai kena mengeja sbb kurang faham..hikhik..gurau2 makcik..jgn sentap dgn ai pulak ye ...:)

aida-myasara on May 23, 2012 at 11:40 AM said...

lawak la n3 akk ...
:)

MsAjai on May 23, 2012 at 1:44 PM said...

Erk...aku x der blog...:)...sabar tunggu abam posmen anta skirt

zaity zaliza on May 23, 2012 at 1:59 PM said...

alaaa tadika mana pon aiman tak kesahhh. kalau nak pandai tak tadika pun bole pas punya.

TopsyTurvyMum on May 23, 2012 at 2:53 PM said...

Amjah baru je start beriang ria kat kinder, rasa bukan haku kottt!
Ko buat entry cenggini, sumer pakat check diri masing2 kakakaka!
Baik bagi je link blog tu..kan senang.

pizet on May 23, 2012 at 11:10 PM said...

mesti bukan anak aku sebab anak aku x p skolah pun lagi..

**sapakah itu? (mood bizibodi)

zealvia on May 23, 2012 at 11:32 PM said...

sape erk?

NaazneenMuslimahApparel on May 24, 2012 at 11:16 AM said...

anak iols baru nak register je, tengok tadi status of registration still in process katanyaaa.....mana mungkin iols yang diperkatakan, sbb anak iols pon kengkadang A jadi B, B jadi A sesuka hatinya....maka iols rasa anak iols tak layak untuk diriakkan.......ye pasti bukan iols yang diteeetttttkan ini......

tapi ini tak penting!!!
yang penting.............
bak mai link blog berserta akaun fesbuk kalo ada........

yang tulus ikhlas,
mak yang nak anak dia pandai akaun mcm Rafizi..=)

ShareThis