Saturday, June 9, 2012

Big family

Posted by makcik rehan KJB at 4:17 PM
Assalamualaikum WBT


Last day kat PD.
Sessi bergambar bersama kelorga :)
Macam biasa, kamera akak kalau kat luar, lagi-lagi kalau tengah panaih terik,
gambo memang agak cun. Jadi, dengan begitu zalim sekali, akak susun kosi kat tengah panas terik.
Nasiblah kena sunbathing kejap. Janji gambo aku teghang dan cantek.
Chantek kerrr... kata korang kanns
Buleh la weiii.... syok sendiri kanns....

























Abah dan Mak mertua.
Mula-mula Nenek Onah malas nak bergambo bawah panas,
Atuk Asan sporting... jomlah tangkap kejap katanya
Nanti esok-esok kita dah takde anak cucu boleh tengok gamba kita... sobss....


























Kakak sulung PS dan kelorga.
Maklom sampai kejim mata tahan panas terik ":))































No 3 is Alang dan kelorga. Lompat terus nomot 3 pasal kakak nomot 2 tak datang.
Tima kaseh tuan penaja hehehe...





Endak dan kanak-kanak. Ayah depa tak dapat join, last minute kena kerja. 
Setakatni Endak champion, 6 orang anak hehehe...







































This family need no introduction kot kan :)




























Esah nampak spentotttt! cover dengan watermark hehe...                      




























OK tutup sudaaa kisah 3D2N PD/Melaka 2012
Tunggu dana penuh balik, kita arrange gathering seterusnya
Lesson paling berguna, avoid school holidays dan tempat yang menjadi public interest
Dan pastikan aircond kereta berada dalam keadaan power hehehe...

































0 comments:

ShareThis