Thursday, June 14, 2012

Grand opening

Posted by makcik rehan KJB at 9:35 AM
Assalamualaikum WBT



Hello Mrs Pekan,
Nah Kakak kau enterprem, as requested.
Tapi bukan gambo akak menjongket atas stepper lerrr... harom :))






Gambo snap pakai iPhone uols...Wahhhh... heboh!
Feeling Instagram macam Lisa Surirumah. 
Bukan iPhone haku ler, Ibah punya.
Macam biasa, teknik sembunyi badan terus dipraktikkan.
Maka hilanglah 30kg dari dalam gambar.
Untuk visual sebenar, sila tambah 30kg dibahagian yang terselindung.

Aisyah tu naper tah, malu kat Syafiq kot?
Sipu-sipu pulak dia... gatai!

Sempena grand opening TGV kat Jusco Rawang
PS baik hati belanja akak dengan aisyah pegi tengok Madagascar 3.
Dia dok rumah jaga asrap. Kalau suruh aku bawak asrap, kim salam remlah ram.
Tak payah tengok pon takper.

Movie start kol 11.30 malam. Aisyah punya takut kena tinggai, sampai takmo tido.
Sekali tertido jugak. Masa Ibah datang pick-up kami, jenuh aku gerak dia suh bangun.
Mamai-mamai pon aku paksa bangun jugak, teket dah beli weii
Enjoy sungguh minahni tengok movie, tapi banyak komplen.
Kira macam tak logik di mata dia. Nama pon katun nakkkk....

Lihat betul-betul, di tangan ku ada 2 lapis popcorn.
Satu bekas aku tibai masa tengok wayang.
Satu bekas lagi Aisyah punya, dia tak habih. Takpe, aku tulung perabih.
Popcorn free uols... 1st day le katakan.
Kampung sangat kan, serbu-serbu kedai on 1st day. Jakun.

Sebelum uols fitnah akak lari dari diet.... meh nak buat pencerahan siap-siap
kejadian ini adalah minggu lepas, masa cuti skolah. Induction belum start hokay. 
Timing dia sama macam siri-siri menjahanamkan diri Kak Zel korang :))





5 comments:

SYANI on June 14, 2012 at 9:59 AM said...

Dah ada wayang kat sana ek... Pasni boleh la kita isi masa lapang gi tengok wayang ek.. Eh, bila nak berjimba lagi??

Me on June 14, 2012 at 11:08 AM said...

wow... rawang ada kemajuan...

Alwanez on June 14, 2012 at 11:45 AM said...

Uhuk uhuk..haaa semputtt dgr nama glemer.ngeeeee :P

akira nagasaki on June 14, 2012 at 12:51 PM said...

wahh hehehe

makcik rehan KJB on June 14, 2012 at 2:07 PM said...

uols.... iols lapo! tolongggg....

ShareThis