Saturday, July 7, 2012

Bapak-less

Posted by makcik rehan KJB at 11:53 AM

Abah kami pi men boling dgn geng opis dia. Samada malu nak bawak kami yang suka meloncat atau malu nk bawak mak kami yang badak. whatever. malam tadi dia dah rasuah kami bwk pi men boling sampai kol 1 pagi. tu yg pelik, tetiba baek sgt pulak. rupa2 nya dah plan nak bersokaria dgn member tanpa anak bini pulak pagini. beli nasik lemak penuh satu polisterin siap2 (rasuah la konon), pastu selow2 dia menyusup kuar rumah masa baby blom bgn tido. sweet kan abah kami.


Mama kami lagi sweet. dia bagi kami main air sampai kecut jari, so dia buleh hadap 30 minutes meals with rachael ray kat food network channel dgn aman. dia dok berangan nak kitchen cabinet cun kaler oren mcm makcik rachael punya. peti ais beso kaler lemon tu pon sgt merembes. mama kata, kalau abah kami buatkan KC cun mcm tu utk dia, dia rela kalau abah nak pi menongkat kat bowling lane tu 3 hari 3 mlm pon takpa.


skang kami dah siap mandi dan dah membuntal kenyang mkn nasik lemak. kami dah mula nak punggah rumah. lalu mama kami sogok kami dgn katun tah hapa-hapa kat CN. kami skang tak minat tgok katun kat DJ dah. itu utk budak blom tumbuh gigi jer. kami kan dah gugur gigi... haruslah tgok katun brutal pulak.


mama kata revenge time coming soon. nak merebel lettew!


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comments:

Me on July 9, 2012 at 8:51 AM said...

KC makcik rachel dgn segala gadjetnya mmg superb.. bagitau mama makcik pun soka..

ShareThis