Tuesday, July 10, 2012

mem beso 2

Posted by makcik rehan KJB at 7:11 AM



bgn pagi2 bersiap-siap pegi keja adalah tak berapa nak cool bagi seorang makcik yg dah lama heaven on earth duduk rumah tengok diva universal.

apa nk buat, hamba menurut perintah tuan beso. ko duduk umah buat makin beso je makcik. baik ko pegi jadi kuli makan gaji kat mana-mana.

baiklah. semoga anda lebih kaya dan berjaya dan bole bawak saya pegi mekah. lepastu kita pegi london eh. london bridge hokay. bukan london weight management.

cheers!

Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comments:

TopsyTurvyMum on July 10, 2012 at 9:24 AM said...

Dah masuk keje ni siap laa..
Sejam sekali hapdet blog.

Takyah dah aku nak anto sms nak check.

ShareThis