Wednesday, August 1, 2012

Dana HSSM

Posted by makcik rehan KJB at 9:03 AM
Assalamualaikum WBT


Dana DSLR insyaAllah habih bayo bulan depan (nanti dah abih bayo akak tayang eh :p)
So, sekarang kita dah boleh launch dana baru...



  Pic Googled.






Sapa-sapa yang fren dengan laki akak kat fesbuk, bolehla share link entry ini kat wall beliau
Akak tak berani... takut kena perli 7 keturunan :))

Akak dengar-dengar... incik tuan besor yang dah turun 3 kilo sempena posa baru-baruni
dapat advance duit raya sebulan gaji kompeni bagi...
Lagi dapat kutu pada ini bulan juga...

Di bulan yang mulia ini, apa sangatlah kalau bagi sumbangan 5-6 ratus kat dana HSSM kannns
Kira macam acara pecah tanah gittew... simbolik pelancaran dgn memberi sumbangan 500 hengget
Wahhhh....  macam bapak menteri sangat!

Akak sekadar PSH dengan gaji harian, lagi buruh kontrakan...
Tak merasa tau bonus 500 yang somi ahkak pink kasi haritu...
Sedihhh!

*HSSM = High Speed Sewing Machine :))













 

4 comments:

Me on August 1, 2012 at 9:38 AM said...

hahahaha... langsung ada gelaran baru "somi ahkak pink" tak baikk wehh bebulan puasa nih... hahahhahahaha (walopun dlm ati setoju jeeee)

Alin Marlini on August 1, 2012 at 11:40 AM said...

mintak jangan tak mintak

ibh_sue on August 1, 2012 at 12:57 PM said...

Haa ko. Apa lg, mintak la. Heee. . Aku hr tu nyesal lak x ambik HSSM ni. Now, nyosal pun x gn. Kompem x dilayan dah. Huhuhuuuu

ibh_sue on August 1, 2012 at 12:59 PM said...

Ambik berkat bln ramadhon. . Kut2 terbuka luas2 ati somi ko. . :)
Sponserrr terus.

ShareThis