Tuesday, October 23, 2012

Dana lagi?

Posted by makcik rehan KJB at 12:58 PM
Assalamualaikum WBT

Phewww....

Agak lama tak update. Uols rendu hakak tak?
*libas remos*

Busy uols. Mingguni baru mula nak bertendang balik.
Sejak 1st week of October aritu, life ahkak agak kalut-ribut.


Dengan Betnam, dengan booth, dengan group JollyCotton,
Dengan musim tengkujuh (apa relevannya? haha), dengan laki pi mancing (nak jugak sebut!),
Dengan adik nak convo, dengan adik nak beranak (aku kan kakak, haruslah control semua),
Dengan parents datang KL, dengan parents nak balik kampung (pagi tadi dah naik bas),
Dengan nak raya haji, dengan sekolah Mencah yang dah makin tah hapa-hapa...
Dan semalam, ahkak start sambung pulak kontrak semula...
Pastu kabel telipon kat opis ni pulak tetiba terkeluar dari radar (semalam dah fixed)

So, yeahhh... lebih kurang begitulah ceritanya.
Mingguni, slowly everything's dah back on track
So, bolehla selit-selit update blog semula.

Actually, selama ahkak jarang update blog
Ahkak sebenarnya bergiat cergas di bidang yang satu lagi... yakni Instagram :))
Terasa sangat retis bila melayan Instagram, boleh?

Ada banyakkkkkkk gambar yang belum dipertontonkan,
dan ada banyakkk jugak video syok sendiri kanak-kanak 2 orang ni yang belum diproses :)
Pelan-pelan nanti akak tempek masuk sini, buat bahan nak menjana dana baru....

Bukan kebiasaan seorang yang bernama Makcik Rehan untuk menggilakan gadget telekomunikasi
Tapi kalini entah kenapa...







Melampau sangat tak akak nak lancarkan dana baru uols???
Akak jeles dengan Kak Bella... ada org sponser dia... iols takde sapa nak sponser ponnn :((








 

5 comments:

kakngah on October 23, 2012 at 1:12 PM said...

dana terkini aku.... pam tetet fs.. wah! gigih tekan enjen kuasa kuda.

makcik rehan KJB on October 23, 2012 at 1:15 PM said...

pam lagik? mcm nak beranak lagi 8 jer nihhh hahahah

Me on October 23, 2012 at 2:33 PM said...

wah... blog nih udah masuk musin bunga ye... merata2 ros berkembang mekar.... (komen tak de kaitan dgn n3) vuleh je kan???

makcik rehan KJB on October 23, 2012 at 3:25 PM said...

ai lebyu kerul... hahaha

Alfi Kasran on October 23, 2012 at 4:44 PM said...

fewit,bunga-bunga pink blog MR kita..hehe..

ShareThis