Wednesday, October 17, 2012

separuh jiwaku di betnam

Posted by makcik rehan KJB at 8:58 PM

Kekacauan jiwa akuni. dok teringat kain 15 kilo tinggal kat betnam pasal excess luggage aritu. tak pepasal hari2 menebeng kat website AA nak carik tiket murah. aku pujuk2 PS ajak pi sama.


Tak kuwasa! kata beliau.


Belagak ko Banggggg. eksyen! tengoklah nanti aku jadi tokoh usahasawan peringkat nasyonal, aku pulak eksyen dgn ko tau. keta BMW mata bulat aku parking dalam porch. keta buruk calar-balar awak tu parking bawak pokok tepi umah kongsi indon.


Usahasawan mmg mcm ni. awal2 lagi kena tunjuk bongkak. bongkak dgn laki jela kau mampu. walaupon bisnes ko tahap bongkok 3 jer baru :))


Pokcik Tony, bagila aku teket murah sekeping!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Me on October 18, 2012 at 8:54 AM said...

btw pakcik tony dah tak jadi bos AA hahhahah... udah tukar org lah... satu lagi BMW ada lampu bulat kah???

yang pasti ekau pergi jgn tinggalkan eden hihihi

makcik rehan KJB on October 18, 2012 at 10:22 AM said...

tak kisahlah tony keja airlines mana pon. janji tket murah kasi aku. blom ada bmw mata bulat, tunggu aku custom made nanti

ShareThis