Wednesday, October 3, 2012

They are here. Just in time :)

Posted by makcik rehan KJB at 1:41 PM
Assalamualaikum WBT


Perkara baik ahkak hebah-hebahkan. Perkara tak baik, ahkak citer sipi-sipi jah (nak jugak tu!)
If you wish to make your own business card like ehem ehem...
Sila contact si gadis manis - Hana Iman (Facebook)




Ahkak kan bangsa tak reti bersabor.
Harini bagi job, kalau buleh esok pagi aku nak barang dah siap depan mata.
Gila pantas budakni buat kan kad ni tau. Sampai tengah malam buta dia layan aku tau .
Ahkak biasalah kan, dengan perangai cerewet macam mak nenek...
kejap tuka font, tuka kaler, kasi bold, kasi turun, kasi naik... 

Tiba-tiba je semalam dapat notis dari Skynet suruh datang collect barang.
Bak kata omputeh (ahkak pon nak gak feeling London)
In a blink of eye biz card ahkak dah siap!
Suka ahkak dik!

Mine is 500pcs, printed both side, termasuk kos design, termasuk postage = RM56
Tataula bagi korang murah ke idak....
Tapi bagi ahkak, sangatlah berbaloi sebab tak payah angkat buntut,
tak payah drive, bayar parking, bayar saman bla bla bla... tetiba kad dah siap :)

Til then.
Too many things to do, but too little time.






2 comments:

ibh_sue on October 3, 2012 at 1:55 PM said...

Murah!...Kemain lg biz ko rehan..Good luck..Ada barang baik, tag ja aku, lagi2 kalo ada offer..hehehee. :D

Me on October 3, 2012 at 2:58 PM said...

indahnya kadd..... murah tuh....

ShareThis