Thursday, November 1, 2012

Something to cheer me up

Posted by makcik rehan KJB at 11:17 AM
Assalamualaikum WBT


Finally, technician zon ahkak dah sampai uols...


LEGA SANGAT!



Tetiba ahkak pon bersemangat nak update blog!
Pangggg lapan das, banyak kau punya tetiba kannnss...





Siakap 3 rasa katanya
Ahkak 'masak' kat kedai sempena kedatangan mak ayah masa adik ahkak konvo itu hari
Ikan tu fisherman akak yang bawak balik. Tak ingatlah dapat masa trip Terengganu ke Perak entah.
Tu ada lagi 2 ekor dalam icebox.
Fisherman kata, kita tunggu mak ayah mai Rawang masa Hijau beranak pulak.





Gambo masa raya haji baruni.
Bertuah sangat khennn.... Atuk Asan dan konco-konco bersidaian anak beranak
sedangkan masarekat kampong yang lain gigih menyiat daging korban
Sama naikla dengan menantu sorang ni pon, pegi macam reporter harian metrol
snap gambo tonggang-tonggek... orang siap masak, aku pon terus duduk makan. Phuiiii!!







Projek terbaru JollyCotton uols....
Toddler's comforter. Besau tau. Tu tengok tu... sebesau tikar marhaen ahkak
cukup untuk melitupi tilam queen.
Jangan tanya harga, akak belum buat costing sheet... calculator hilang tak jumpa cari :))\
























































Sepentot ropol uols!
Sumpah comey tawww. Fisherman ahkak pon geram melihatnya. Eh? #harikhamis khennn...
Yang ni bukan ahkak jahit tau, yang ni associate ahkak yang jahit.
Giler mantop skill dia.

Tugas ahkak kasi tembak gambar jer.
Nak suruh Mencah posing, kang koyak pulak spentot baby tu
Lepas hantar depa pi skolah pagi tadi, akak pikir punya pikir...
dapat idea nak suruh teddy bear ni posingkan spentot ropol ni

Jangan tatau uols... teddy bear tu fisherman ahkak kasi hadiah masa besday tawww
Rasa nak lempang diri bila ingat balik jaman becinta gatai meghela dodulu khennns
Masa tu gagahla bagi teddy bear bagai kat aweks,
sekarang cuba kau tanya apa hadiah kau kasik kat bini?
Mintak Ipad sekenhen pon dah 2 tahun tak dapat-dapat uols.... sedihhh!





Alhamdulillah.
Projek fabric and tailoring yang dah lamaaaaaaa akak angankan, akhirnya terlaksa sudah.
Bergerak secara solo agak mencabar, maka kalini akak bergerak secara kolektif
Cewahhh kolektif gittew... berdua atau bertiga kan lebih baik... :))

Join group Jolly Cotton ahkak kat fesbuk ye uols :))


  
   

 

4 comments:

Me on November 1, 2012 at 11:51 AM said...

hahahahhaha... meghela tue yang tak menahan tuh... relevan la ngan panty ropol tuh....

Lynn Hamzah on November 1, 2012 at 12:27 PM said...

comey2 bear yang jadi model spendar ropol tu...hehehehehe...

littlehumblelynn on November 1, 2012 at 12:55 PM said...

rehan

bab tgk projek2 bersusun tuh seronok plak!
all d best!

ibh_sue on November 1, 2012 at 1:47 PM said...

Tang Brand MAKCIK REHAN tu yg mahal tu..Good luck..makin kencang biz.. :D

ShareThis