Tuesday, November 27, 2012

Yang baru tapi lama

Posted by makcik rehan KJB at 2:59 PM
Assalamualaikum WBT


Ini hasil jahitan mesin jahit tepi yang dulu.



Berselirat, asek putus-putus...
Stress sampai gugur uban aku tau!




Dan ini hasil jahitan mesin baru tapi LAMA :))




Bahagia macam makan durian crepe weiii
(walhal aku tak penah makan pon!)



Mari ucapkan terima kaseh kepada mesin ini :))






Biorla buruk pon, janji jahitan elok
Tak larat dah aku nak kutip uban yang berguguran ke lantai


Sebelum ditanya, aku jawab siap-siap :
1. Beli dari kedai jahit old school kat Pekan Rawang (pekan lama sederet Pej Pos Rawang)
2. Secondhand
3. RM450 (aku pujuk Apek tu ambik mesin lama, so trade in la konon. Rega asal RM500)
4. Bukan mesin industri.
5. Brand MAMMYLOCK dia tulih kat body.


Biorla buruks pon, janji Made In Japan ----> kata Pakcik kau.
Japan lah sangatttt...


Lompat masuk cita telekung pulak.



Telekung baru untuk tahun depan.
Yangni bukan ahkak jahit tau, ini associate akak yang jahitkan.
Associate tuuuu... kau hade? Hahaha...
































Kalau nak suruh posing, wajib kena layan dia punya silly faces!



Malasnya update blog skang wei....

0 comments:

ShareThis