Wednesday, December 19, 2012

Kolam

Posted by makcik rehan KJB at 9:37 PM

Aku sudah naik syeh, update blog thru tablet masuk air ni boleh tahan gak dia punya klimaks. Aku baring tompang dagu pon boleh steady merapu menaip.


Welcome back blogging spirit. Cewah!


Tapi aku mohon maaf sgt la tak reply romen, eh komen. bukan aku tak cuba reply, banyak kali aku try tenyeh butang reply tu. tapi dia asek hang. pulak tu dia auto detect account gmail abam aril kau. Anti-klimaks la wei reply romen, eh komen tapi kuar nama Saiful Syahril Hassan! Skema sungguh laki aku, bubuh nama penuh kat account gmail. Padehal guna nak log-in bila nak download android apps je pon.


Sat tadi (9.19 mlm) abam kau dan kanak2 sorga dua org tu dah berangkat ke kolam pancing. Lega aku pasai asrap nak ikut. Selalu tu tak hingin pon nak menempek ikut abah dia pi mancing. Heaven la sekejap aku nak menggunting kain pasai kanak2 is tak ada. Tataula berapa lama depa buleh bertahan kat sana. Silap2 setengah jam je dah balik.


Eh aku bukan patutnya mempotong kain ke?


.

.

.

.

.


ceh!


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

Nastyna on December 19, 2012 at 11:53 PM said...

potong kain lapik tablet kang nayo.

Alwanez on December 19, 2012 at 11:57 PM said...

Tablet buleh jd pembaris hehe *takuit2 kene koyak muka*

makcik rehan KJB on December 20, 2012 at 12:01 AM said...

hahahahahahahahah

makcik rehan KJB on December 20, 2012 at 12:01 AM said...

hahahahahahahahah

ShareThis