Thursday, December 20, 2012

Mengidam?

Posted by makcik rehan KJB at 11:55 AM

Gencatan senjata kita belum tamat sepenuhnya wahai abam. Masih berbaki 1-2 minggu hokay. Awal sangat kot nak pakai ayat2 mengidamni.


Anyway, sapa ada buat the best durian crepe ever area Rawang... please letme know. Im not craving, but my husband does!


Anyway, harini Khamis uols.

Elakkan makan durian ya :p


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

kakngah on December 20, 2012 at 12:10 PM said...

kenapa hr kamis xleh mkn dian?
boleh menyebabkan berudu itu kepanasan kah??

makcik rehan KJB on December 20, 2012 at 12:30 PM said...

nnt perut dan badan tak selesa kepanasan nak beribadat.

:: YATIE ::KHAYRA SHOPPE on December 20, 2012 at 1:40 PM said...

salam kak..tetibe nak menyelit..ni saya bagi link orang yg jual durian crepe area rawang..nanti kak add fb akak ni ek,die bese update kat situ..
http://amida-homemade-bakery.blogspot.com/
* sy jumpe link ni masa cari orang nak order durian crepe aritu, tapi tak jadi order sbb jumpe kat klcc ada jual =)

makcik rehan KJB on December 20, 2012 at 2:51 PM said...

tq yatie! muah muah sama dia :)

june on December 20, 2012 at 4:23 PM said...

salam..
makcik saye ade jual durian crepe nih.. dia duk bukit beruntung.. ni fb dia http://www.facebook.com/penyu.lawa.3?ref=ts&fref=ts
skrg dia tgh berjimba2 kat mersing.. xtau dah blk ke blm.. harap dpt membantu MR.. tq.

Nastyna on December 20, 2012 at 4:40 PM said...

Cik Abam u bg resepi suh u buat ker? romentik nyer.

makcik rehan KJB on December 20, 2012 at 4:41 PM said...

tq june. dah order kat komen atas tu. nnt pasni boleh try order dgn makcik june pulak. thanks babeh :)

makcik rehan KJB on December 20, 2012 at 4:51 PM said...

suruh buat lettew. kang aku buat lom tentu makan. abih kuat segigit jah. pastu dan2 diet. sentap ahkak!

ShareThis