Friday, March 29, 2013

When you say nothing at all

Posted by makcik rehan KJB at 9:28 AM

Assalamualaikum WBT

Hampir lupa password belog! (Ada aku kesah? Kata nkorang kannnn)

Selama tak blogging, aku ghalit perati gelagat maknosia di instagram, fesbuk dan twitter. Kadang tu tangan aku bagai tak tertahan-tahan nak 'tembak' barang sedas dua. Tapi aku urut dada, mensabokan diri sendiri. Buat apa nko nak sebok memekak kat space orang, sedangkan space nko sendiri dah terabai. Khennnn. Hehehehe.

Eh tapi serius aku nak tanya, aku sorang je ke yang rasa nak bagi penampo bila baca sesetengah status orang kat media sosial ni hah? Eeeiiii merenyam-renyam tangan aku nak bagi carotan tau. Muahahahaha. Sengal! Mohon sokongan konco2 sekalian terhadap statement aku ni. Kalau betul aku sorang je yang rasa cenggitu, maka haruslah aku delete segala akaun mak nenek kat social network ni kan. Ada penyakit hati kater nyerrrr.

Dah skang ada keek pulak. Makin stress la aku memendam rasa! Wakakakakakaka.
Percayalah wahai sekalian makhluk, adakalanya... You say it best when you say nothing at all.

OK, yang ni lagi satu aku stress. Bila nak mengundi nih???
Tak kisahlah sapa menang, sapa kalah. Ngundi jelah cepat.

Till then. Atayap dah datang nak hijack tab aku.
Minggu depan aku karang 2 mokasorat pulak ye :))










0 comments:

ShareThis