Friday, June 14, 2013

Genting!

Posted by makcik rehan KJB at 12:17 PM
Assalamualaikum WBT

Genting yang panas. Poyo saja bersweater bagai. Mencah siap 'selendang musim sejuk' konon. Feeling winter sonata sangat... Last2 sweater tu longgok kat aku, akoooo jugak kena rembiang beg, baju dia bagai. Huh!

Gambaq saja sebeban. Saksikan. Aku tadak mood nak mengarang. Dok submit gambaq keta kontot umoq 10 tahun nak renew roadtax dah expired sebulan. Asrap pulak dok melalak takde-pasal-cari-pasal sebab bateri kepala ketapi dah habih kuasa. 4 bijik bateri AA dia tibai sehari selagi tak abih. Bila dah abih bateri dia melalak membaran. Ingat mak hang keja kilang bateri ka apa? Aku lantakkan je, malas layan. Kalau aku layannnn.... siap!! Kalah Kaklong Tiri Teduhan Kasih karangggg....





































.

Gambaq Asrap saja yang banyak. Maklomla.... dok bekepit dengan aku saja. Mencah feeling high school dah, dok sebok geng dgn cousin dia. Tah mana2 games depa pi main, kuwaser aku nak follow dah. Nak ajak begambaq pon kemain payah dah skang.

Kesimpulannya, Genting is soooo yesterday! Dah ada USS, HelloKitty Town, Legoland, Kidzania bagai... org marhaen cam kami je yang masih hadap ke Genting nun. Maklomla... Genting kan ibarat taman tema blakang romah kittew jew kannn.... tagging kekonco : Yong, Syani, Zalia.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Korang suka tengok gambaq aku mengada-ngada sengal cam gini kan? Diva divo hemisfera selatan timur barat dah bersedia nak carots aku tu... Nahhh..... Nasebla, gambaq aku kalau huduh je manjang kena edit punya. Mana yang menunjal, menjojol semua aku crop buang. Aku tunjuk tang elok-elok jah (elok ler sangat ponnnn). Anak buah Abam kau amik kan gambo ni. Tenyeh punya tenyeh butang camera tu, dia dok kata tak buleh ponnn... tak kuar ponnn....

Balik rumah, aku transfer gambo... hamik... sebeban muka aku macam-macam gaya. Hadap jelah... cam biasa, konon2 poskad itam putih ler... kasi cover apa2 yang huduh. Maklomla, aku tak pakai Tabita lagi ni. Kalau nak muntah, jejauh sikit dari kibod. Kang penat nak cuci :))









4 comments:

Me on June 14, 2013 at 3:03 PM said...

hahahahhaa... setakat 4 keping gambo ko berkepit tak sebeban langsung... masa eden p sejukkk je.. pakaian winter sonata mcm mencah tue sgt releven time tu...

makcik rehan KJB on June 14, 2013 at 3:26 PM said...

4 keping je yg lulus utk tayangan... yg lain2 aku tak gamak ler publish. kalah gadis myspace gedik hokkay... ekekekek

Mila@Rimbun on June 14, 2013 at 5:05 PM said...

kiki.. orang sebelah maintain jer.. yg sebelah tuh mcm2 gaya mulut yerr

ibh_sue on June 14, 2013 at 11:28 PM said...

Pandai..teknik ambik gambo separuh... Yg penting asrap inteprem byk kali ni.. Heee

ShareThis