Thursday, January 2, 2014

Asyraf : TCB

Posted by makcik rehan KJB at 3:39 PM

Assalamualaikum WBT

Seperti yang dijangka oleh seluruh ahli kelorga Haji Juri dan Haji Hassan....

Asyraf mengungguli carta di Tadika dia... the only crying boy! ... Malah PS pon pegang carta jugak... the only parent waiting by the door! kah kah kah!!!

Asyraf meraung kuat kemain, nak Mama! Nak balik! Hahaha... Aku tak berada di tempat kejadian. Harini all credit goes to PS pasai dia jadi Pak Supir antar ambik both kids to and from school. Maka dapatlah aku dengan Meah mentido dengan aman dari pagi sampai tengahari. Muahahaha....

PS kata pukul 9 mcm tu dia kena halau dengan cikgu. Selagi Babah dia ada depan pintu selagi tu dia melalak. So, parent disuruh nyah dari tempat kejadian. Cikgu yang handle dia.

Balik tengahari tu takde nangis dah pon. Mulut kemain membecok bercerita itu ini. Kira OK la kot...

Esok PS dah keja. Maka aku la pulak yang nak kena face gelagat budak2 ni. Aisyah macam biasa... excellant, tadak hal. Letak kat mana pon takpa. Asyraf ni la yang aku riso sikit...

Takpala melalak ponnn.... manatau esok esok anak aku jadi best student! Hahahahaaa...

3 comments:

asyifa mustaffa on January 2, 2014 at 4:32 PM said...

Itu la...tiap anak mmg lain peelnya kan...😊

Kuazue Mohd on January 2, 2014 at 8:57 PM said...

hihi..tu la i x mo antar budak2 ni..drama swasta hebak..!

tifa anvar on January 8, 2014 at 2:31 PM said...

ada cahaya kasih keibuan dlm mata mencah kat gmbr die dngn meah
rajin buat bekal ko ye.smga anak2 MNGHARGAI jasamu

ShareThis