Tuesday, October 28, 2014

Dunia Sains dan Teknologi

Posted by makcik rehan KJB at 9:30 AM

Assalamualaikum WBT

Entry street lesson, nanti-nantilah aku sambung. Kasi korang suspen lama sikit. Haha.

Semalam Mencah balik sekolah, membebel kat kamiorang...

"Saya kena marah tau tak Ma... Sebab saya pulangkan buku tak cukup. Kan buku teks Sains saya hilang...Cikgu kata esok kena pulangkan, kalau tak... saya kena nanti! Cikgu suruh pegi kedai buku Pustaka Rawang, beli buku ganti"

Ehhhh... Orang lain yang skolah, orang lain yg kena bebel ka? Aku wasep #gengbayuville mintak gambo front cover buku tu. Seb bek anak Kak Syida yg sebaya Mencahni tak pi skolah sbb kena chicken pox, so dia belum pulangkan la buku teks dia. Dapat je gambo, zass aku emel bagi toklaki sana. Ko belikan eh Banggg, aku bizi juai beg Kipling betnam ni!

Muahhahhaha....

0 comments:

ShareThis