Monday, March 23, 2015

Primaland PD #throwback

Posted by makcik rehan KJB at 9:00 AM
Assalamualaikum WBT

OK. Lagi gambar lama. Semeah baby sangat lagi. Belum jalan. Rambut qenteng dia pon belum kuar masani. Tapi mak dia menten belon. Kaaaahhh! Gambar akak ada sekepiang saja. Tu pon jenuh edit dan crop. Ewww... muka mak sememeh sangat. Lagi sememeh dari Wan Maimunah yang kena ragut sokmo tu... Hahahaha....



SIL with her favourite bratah! Masa kekecik, PS tido celah tiak Kakak dia nilah. Skang anak-anak weols pulak yang melekat kat Maklom depa ni :)



Seben iols ni memang suka nau dgn trademark ibu jari naik ni. MLM tak jadi la katakannn... LOL!




Semua ada kecuali Asyraf hahaha...




 


Anak bapak sangat...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.


Mana Asyraf???
Asyraf kat mana? Asyraf kat mana? Asyraf kat mana? 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Dok diam-diam sini yer. Jaga barang... hahahahaha.... Asyraf tak suka air, tak suka melekit, basah, rimas bila kaki dan kasut yang basah terkena pasir. Dia tak berapa enjoy water activities. Tak menurun gen Abah dia yg gila kolam pancing nampaknya. Makanya moody beginilah dia :))

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


MR kat mana? MR kat mana? MR kat mana?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.








Salahkan tudung. Makanya pipi mak macam ada simpan bijik rembutan di kiri-kanan kan!




Nota kaki :

Aku tak suka sgt pon Primaland ni. Bebudak je yang enjoy main air. Bab lain semua tak best. Beli pakej masa MATTA Fair tahun lepas. Tahun ni punya MATTA Fair pakcik kau pegi beli lagi pakej kat sini. Haihhh la.... mak tak gemor. Tapi sebab bukan aku yang bayo, maka lantakkan jelah. Layannn...





3 comments:

FARAH deeb on March 23, 2015 at 9:31 AM said...

Melepaknye baby comei itewww hehe.. okeh i is peghak tak penah dengar wujudnya Primaland ini hahaha..! JEMPUT SINGGAH: Resepi Nasi Daging Istimewa

Dewi Aja on April 12, 2015 at 6:21 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

IBU PUSPITA on June 13, 2015 at 2:06 PM said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

ShareThis