Saturday, August 28, 2010

BAJU KURUNG KALER KUNIN

Posted by makcik rehan KJB at 12:38 PM
Dah siap jahit.
Huduh tak payah cerita,
mak aku boleh pingsan tengok.

Lantak.
Janji aku jimat 35 hengget!

Errrrr.... ada lagi ker tailor yg terima tempahan baju raya?

Tadak mood nak transfer gambar.
Malam tadi tak tido langsung,
taram menjahit seolah harini dah nak raya.

Mencah kat blakam haku ni,
tengah bikin sepah sesedap rasa
tu tak lain, teringin nak makan pelempang lah tu!

Buker kat De Chiang Mai Restoran 2 hari lepas,
HORROR tahap tobat!
Anak aku terlalu istimewa, tak sama macam anak orang lain :((

Wyra,
dont think we can stand 2-hour cruise di Putrajaya minggu depan
told PS to go without me and the kids
but he refused to...

Kalau pegi, pegi semua
sorang tak ada, semua tak payah gi

So, just go ahead without us
lain tahun la kami join yaaa.....

Ada lagi sepasang cotton murah-murah Tg Malim mari
kalau aku habihkan jahit yang tu,
ada bola mata aku terkeluar ni karang!



5 comments:

Sitisifir10 on August 28, 2010 at 1:41 PM said...

kalau bijik mata terkeluar kena belajar boh masuk balik mcm heroin scary movie 4 smlm

fatonahHairil on August 28, 2010 at 5:21 PM said...

takpe kak..
sume anak istimewa...
uwaaaaa...anak sy pon geng mencah gak....:))
kalo gi memana tak penah yer balik lambat, sume kena segera...setelah hero menggegar dunia...

tini on August 29, 2010 at 10:05 AM said...

adakah mencah atau asyraf? sapa pun, kita senasib saja. cuma la ni je dah buleh rilek sket makan2.. sbb dia blh di rasuah dgn ice blended dah. sabar naa..

TopsyTurvyMum on August 29, 2010 at 11:17 AM said...

alaaa..tayang je la..aku nak tgk weii!

Me on September 1, 2010 at 2:34 PM said...

tayang je la MR.. boleh eden ngumpat hasil kretiviti ekau... hahha

ShareThis