Sunday, October 10, 2010

JIJIK

Posted by makcik rehan KJB at 2:07 PM
Weekend, tak buleh tidak
pasti ada cerita toilet train Mencah

Please bear with me [betul tak cogankata haku nih?]



 


Lega tau,
dengan aku kat umah ni.. setakat ni belum ada adegan membeseh lagi
15 minit sekali aku seret dia pi toilet.
and sometimes dia sendiri bagi tau kata nak kencim,
walaupon yang keluar hanya beberapa titis ekekekek

Maklom BB cakap,
kat umah dia ada beberapa kali dia terlepas kat lantai
ada sekali tu dia shepit-shepit membeseh depan peti sejuk ekekeekek
haru tau ko nak!
mujurlah umah maklom ko.. kalau org lain,
silap-silap berbirat buntut ko tau! ekekekek

Lepas mandi tengahari tadi,
dia mintak nk makan roti canai belen pogi tadi punya
dia bawak pi depan tibi,
tetiba aku nampak dia macam menungging-nungging
macam nak kena histeria aku bertempik
Oiii.. nak berak kerrr..! cepat masuk jambannnnnnnnnnnnnnnn!
sepantas gaban aku seret mencah masuk toilet
Ekekekekeke... fobia betoi tau aku nak kutip bahan buangan macam haritu tau

Jijik ker? ha?
Alahhh... jijik tak jijik, janji hapdet!
ekekekekek












1 comments:

I want to lose weight on October 10, 2010 at 4:21 PM said...

kalep dok cirit birit tak abih-abih..
yg aku heran tu tak lembik laa pulak..

laki aku dah miang tangan nak tukar TV3 tgk Sembilu..

ShareThis