Tuesday, April 12, 2011

Octapus!

Posted by makcikrehan KJB at 8:58 AM
Malas nak taip panjang-panjang buleh?

Ni gambaq kat Ban Pecah itu hari
akuni, walopon romah dekat giler dgn Ban ni,
dari kecik sampai besor... teramat jarang aku datang merendek ke sini
time skolah dulu kalo abang aku dapat tau aku pi pantai
balik romah kompom makan penampor
yerr.. abang aku sangat garang!
sebab kat Ban tu dedolu sangat sunyi dan banyak 'belangkas' beromen
so, ayah dan abang aku sangat pantang kalo aku pi sana
takut dipengapa-ngapakannnn...
maklumlah, aku kan lawa macam Juliana Evans... hakkktuih!



Kipas itu berharga 1 hengget 20 sen cuma. ai like!


























Mau turunkah?

























Tudia tong itam tengah laut yang Mencah kata octapus!

























Mencah request nak swim
aku kata tak buleh sebab tak bawak swimming suit
OK, esok kita datam bawak swimming suit yer mama...
aku angguk jerr...

Esok kita balik Rawang dah nak oiii....



0 comments:

ShareThis